Про мене

    Я Черевкова Поліна, мені 13 років, навчаюсь в Синельниківському ліцеї №2 (Дніпропетровщина).

         Я дуже люблю наш навчальний заклад,  мені подобається здобувати нові знання. Протягом семи років я навчаюсь на відмінно.В мене є також декілька хоббі: граю на фортепіано, ходжу на легку атлетику та полюбляю кататися на роликах.

         У 6 років я почала займатися музикою. У цьому році буду випускатися зі школи мистецтв, закінчую клас фортепіано. Мені подобається грати на  цьому інструменті. Музика мене завжди надихає, вона підіймала настрій, грааючи я пізнаю щось нове.

         Ще я займаюсь легкою атлетикою. На цю секцію я почала ходити нещодавно. Спорт вимагає від мене наполегливої праці та багато зусиль. На змаганнях я займаю призові місця, та нажаль поки що не перемагаю. Але я думаю, що це тільки початок. 

        Останнє моє хоббі, про яке я розкажу – це катання на роликах. Мені дуже подобається фігурне катання, але зараз немає можливості відвідувати такий гурток, тому поки я навчаюсь  кататися на роликах у вільний час у парку. Мені дуже подобається фігуристка Каміла Валієва. Хочу з неї брати приклад у спорті. 

      У кожного має бути хобі яке  дозволяє людині відволіктися від щоденної рутини, стати більш спокійним, врівноваженим, щоб потім з новими силами навчатися і  прагнути Перемоги.

Scroll to Top